August 8, 2022

Jamin Sustainability Academy

Sustainable for future

MENGENAI KAMI

SIAPA KAMI?

pengenalan jamin sustainability academy

YAMAL WORLDWIDE SDN. BHD. telah ditubuhkan pada 29 September 2011. Dengan hasrat untuk bersama-sama merealisasikan aspirasi negara dalam membangunkan ekonomi rakyat. Pada permulaan pengambilalihan syarikat itu, YAMAL WORLDWIDE SDN. BHD menumpukan usaha untuk memasarkan produk-produk yang dihasilkan secara tempatan di seluruh negara. Oleh itu, hasil perjalanan perniagaan, YAMAL WORLDWIDE SDN. BHD mula menekankan perniagaan dalam bidang pendidikan dan latihan modal insan melalui JAMIN SUSTAINABILITY ACADEMY (JASA).

MISI KAMI

Misi kami di Akademi Kemapanan Jamin yang dikenali sebagai JASA adalah memulakan JASA sebagai salah satu akademi terbaik pengurusan dan kemapanan keusahawanan.

VISI KAMI

Kerjasama dan penyertaan dari mana-mana NGO, usahawan, pusat pendidikan atau agensi kerajaan bersama-sama untuk membangunkan persekitaran yang lestari (MAMPAN) pendidikan dan latihan.

OBJEKTIF KAMI

  • Peserta akan lebih jelas tentang Standard Kemahiran Pekerjaan Kebangsaan (NOSS) dan Pensijilan SKM melalui Pentauliahan Pencapaian Terdahulu
  • Peserta akan dapat memilih NOSS yang bersesuaian dengan kemahiran mereka
  • Peserta telah mengatahui bagaimana permohonan PPT melalui website SKKM
  • Peserta lebih jelas dan boleh membuat pilihan program-program induksi SKM yang bersesuaian dengan path-way kerjaya
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
×

Like us on Facebook